Laura Zwoferink

Bent u op zoek naar christelijke boeken geschreven door Laura Zwoferink? Laura Zwoferink is een populaire schrijfsters van christelijke (voor)lees- en kijkboeken. Ze weet een goede balans te vinden tussen bijbelse verhalen in woord en beeld. Er staan veel illustraties in haar boeken, die het verhaal goed ondersteunen. Zo helpt ze kinderen het verhaal te begrijpen en biedt ze hen uren kijkplezier. Dat betekent dat u met de christelijke boeken van Laura Zwoferink eenvoudig de Bijbelse boodschap overbrengen op kinderen.


Meer over de kijk en luister boeken van Laura Zwoferink

Wilt u graag uw kleine kinderen betrekken bij de bijbelverhalen, maar vindt u het lastig een geschikt boek te vinden voor kinderen onder de twee jaar? Laura Zwoferink heeft christelijke kijk- en luisterboeken geschreven voor de allerkleinsten. De boeken bestaan uit korte zinnen en de illustraties sluiten goed aan op het verhaal. Op deze manier wordt het verhaal op een duidelijke en leuke manier vertelt. Doordat haar boeken uit korte zinnen bestaan, zijn de boeken van Laura Zwoferink ook een aanrader voor kinderen die net begonnen zijn met lezen. 

Het doel van Laura Zwoferink

‘Dat de Heren het wil zegenen aan harten van kleine kinderen’, dat is het doel van de kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink. Dat betekent dus niet dat haar boeken een vervanging zijn voor de echte Bijbel. De boeken van Laura Zwoferink maken kleine kinderen vertrouwd met de Bijbelse verhalen en zorgen ervoor dat ze de Bijbelse boodschap beter kunnen begrijpen. U kunt haar boeken zien als opstapje naar de Bijbel.

Uitgebreid aanbod kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink

Wilt u boeken kopen van Laura Zwoferink? Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink. Bekijk ons aanbod online en plaats eenvoudig uw bestelling in de 'winkelwagen'. Staat het boek dat u zoekt er niet tussen? Wij bestellen zelfs boeken op aanvraag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 33 33 888 of een e-mail te sturen naar info@depelgrim.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsweg 75 in IJsselmuiden. Onze medewerkers vertellen u graag met een inkijkexemplaar over de kijk- en luisterboeken van Laura Zwoferink.