Christelijke kinderboeken kopen

U wilt christelijke kinderboeken kopen? Bij De Pelgrim heeft u de keuze uit een ruime collectie christelijke kinderboeken. Denk hierbij aan prentenboeken en (voorlees)boeken van diverse auteurs. Eén van de schrijvers die u veelal terugvindt in ons assortiment is Laura Zwoferink. Omdat wij een gevarieerd aanbod christelijke literatuur aanbieden, hebben wij voor iedere leeftijd een geschikt boek. Onze christelijke kinderboeken zijn geschikt voor kinderen tot 9 jaar. Daarna stappen de kinderen over op jeugdboeken. Bekijk hieronder ons aanbod christelijke kinderboeken.

Ontwikkeling kind

Zowel lezen als voorlezen helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun taalvaardigheden. Het lezen van onze christelijke kinderboeken heeft dan ook een positief effect op de ontwikkeling van uw kind. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw kind gaat lezen? Als kinderen met meer plezier lezen, zorgt dit ervoor dat ze meer gaan lezen. Een goed boekenaanbod speelt hierin een belangrijke rol. Als u christelijke kinderboeken wil kopen, bent u bij De Pelgrim aan het juiste adres. Is uw kind nog te jong om zelf te lezen? Voorlezen is ook een goed middel om uw kind te inspireren en nieuwe woorden te leren.

Online christelijke kinderboeken kopen

Wilt u online christelijke kinderboeken kopen? Om het zoeken wat gemakkelijker te maken, vindt u boven ons aanbod christelijke kinderboeken een aantal filters. Zo kunt u ons aanbod filteren op bijvoorbeeld naam en prijs. Staat het gewenste kinderboek er niet tussen? Laat het ons weten via 038 - 33 33 888 of info@depelgrim.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Christelijke kinderboeken kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten over onze christelijke kinderboeken?

U wil graag christelijke kinderboeken kopen en bent u op zoek naar meer informatie over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen. U bent van harte welkom in onze boekenwinkel aan de Dorpsweg 75 in IJsselmuiden. We zijn van maandag tot en met zaterdag. Hieronder vindt u meer informatie over onze openingstijden.

- Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 12:30 uur en 13:30 - 18:00 uur

- Vrijdag (koopavond): 19:00 - 21:00 uur

- Zaterdag: 09:00 - 12:30 uur en 13:30 - 16:00 uur

Kom gerust eens langs en ontdek ons uitgebreide aanbod christelijke kinderboeken!